Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Senior Tech 100+ Posts
    Join Date
    May 2018
    Location
    Hong Kong
    Posts
    237
    Rep Power
    10

    C3100P imaging unit chip

    Hello,

    Last time I replaced the chip of K imaging unit due to end of life and it succeed.
    This time I did so, however, the machine displayed K imaging unit is missing.
    I tried 2 more chips the same result occurred.
    So what's the reason? and any setting on tech rep mode can release either toner or IU chip cannot be detected normally?

    Best regards,

  2. #2
    Senior Tech 100+ Posts
    C3100P imaging unit chip


    Join Date
    Nov 2020
    Location
    Bayern
    Posts
    116
    Rep Power
    3

    Re: C3100P imaging unit chip

    Bad contact!

  3. #3
    Senior Tech 100+ Posts
    Join Date
    May 2018
    Location
    Hong Kong
    Posts
    237
    Rep Power
    10

    Re: C3100P imaging unit chip

    I replaced back the current chip, it displayed back IU-K life end.

  4. #4
    Aging Tech 5,000+ Posts
    C3100P imaging unit chip

    copier addict's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Diamond
    Posts
    5,343
    Rep Power
    156

    Re: C3100P imaging unit chip

    Quote Originally Posted by jwai View Post
    I replaced back the current chip, it displayed back IU-K life end.

    It sounds like you are using the wrong chip. Is that possible?

  5. #5
    Senior Tech 100+ Posts
    Join Date
    May 2018
    Location
    Hong Kong
    Posts
    237
    Rep Power
    10

    Re: C3100P imaging unit chip

    Quote Originally Posted by copier addict View Post
    It sounds like you are using the wrong chip. Is that possible?
    I ordered the chips from taobao, I tried them and all displayed IU-K is missing.

    Long Long time ago I got the same chip and reset the IU successfully.

  6. #6
    Senior Tech 100+ Posts
    C3100P imaging unit chip


    Join Date
    Nov 2020
    Location
    Bayern
    Posts
    116
    Rep Power
    3

    Re: C3100P imaging unit chip

    If there are wrong chips, isn't there another error?

  7. #7
    Senior Tech 100+ Posts
    Join Date
    May 2018
    Location
    Hong Kong
    Posts
    237
    Rep Power
    10

    Re: C3100P imaging unit chip

    Quote Originally Posted by CP-1015 View Post
    If there are wrong chips, isn't there another error?
    only " IU-K is missing " displayed......

  8. #8
    Aging Tech 5,000+ Posts
    C3100P imaging unit chip

    copier addict's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Diamond
    Posts
    5,343
    Rep Power
    156

    Re: C3100P imaging unit chip

    Quote Originally Posted by jwai View Post
    only " IU-K is missing " displayed......

    If you have a new IU install it. Then send the bad chips back and order some new ones

  9. #9
    Senior Tech 100+ Posts
    C3100P imaging unit chip


    Join Date
    Nov 2020
    Location
    Bayern
    Posts
    116
    Rep Power
    3

    Re: C3100P imaging unit chip

    Quote Originally Posted by jwai View Post
    only " IU-K is missing " displayed......
    I thought it displays not "missing k-unit" but "wrong unit". But it seems it's a wrong chip.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here