Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Service Manager 1,000+ Posts
    Bizhub C250 No Cyan

    mrfuser's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1,370
    Rep Power
    0

    Bizhub C250 No Cyan

    Machine works fine, just does not produce ANY CYAN at all! No errors either. Very strange.

    Any ideas?

    Kelly

  2. #2
    Gimp 500+ Posts JSC's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Devon
    Posts
    619
    Rep Power
    37
    Check the cyan transfer roller in the transfer belt has not "popped" out of it's housing, next I would swap the cyan laser with another colour.

    Good luck
    The gene pool could use a little chlorine.

  3. #3
    Senior Tech 100+ Posts
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Porto Portugal
    Posts
    141
    Rep Power
    22
    certenly a laser problem I agree
    -Did you try the internal test prints in service mode..... Gradation pattern... if you have all colours ?

  4. #4
    Technician TugmysterUK's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    13
    Rep Power
    25
    laser is controlled by MFP ive had a couple giving me wierd copy quality issues as in no cyan , magenta etc .. could be the answer ( worse case )

  5. #5
    Field Supervisor 500+ Posts Zeldaman's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Stuttgart/Baden Wuerttemberg
    Posts
    891
    Rep Power
    36
    Hi there!
    Another possibility is the HV-Board. Had a machine where the contacts are not in the correct position.
    Greetings...

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Kampala
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Post bizhub c252

    Hi i have a c252 with error cord c2653 even after replacing the yellow and black imaging unit, it still brings back the same error.

    what could be the problem

    Help

    Sajja Wilson

  7. #7
    Major Asshole! 2,500+ Posts
    Bizhub C250 No Cyan

    mrwho's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Combing the desert!
    Posts
    3,951
    Rep Power
    72
    Quote Originally Posted by mrfuser View Post
    Machine works fine, just does not produce ANY CYAN at all! No errors either. Very strange.

    Any ideas?

    Kelly
    We had a similar problem some years ago where the laser was not pointed at the drum because the base where it sat was bent. If you replace the laser with a known working one, that's one thing to check.
    ' "But the salesman said . . ." The salesman's an asshole!'
    Mascan42

    'You will always find some Eskimo ready to instruct the Congolese on how to cope with heat waves.'

    Ibid

  8. #8
    Trusted Tech 50+ Posts
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    51
    Rep Power
    20
    I'd go with the HV , no charge strips the toner and dev out

    turn the mag roller is there any dev and toner on it

  9. #9
    Technician sprawl's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    27
    Rep Power
    22
    just front door open /close? It reset that code.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here