Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Technician
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Huntsville, Alabama
    Posts
    28
    Rep Power
    31

    C350 colors drop out

    Hi all,

    I am working on a km c350 that has a strange problem. On an 11x17 duplex job, after about 30-40 prints (also does it in copy mode) all the colors except yellow drop out randomly across the sheet, lead to trail. It will do this to about 2 to 3 pages (just one side)
    per set of 17. I have replaced with known working ones: MFP pwb, MC pwb, Lph assy.,
    HV1,HV2, trans. belt, iu's (started with iu's and trans. belt) not in that order.
    checked grounds as could find. HELP!!!

    Any help would be greatly appreciated!

    Thanks in advance
    tsb13

  2. #2
    Field Supervisor 500+ Posts
    C350   colors drop out

    minimerlin's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Scottish Highlands
    Posts
    851
    Rep Power
    44
    Can you post a scan of a faulty print..a picture speaks a thousand words! What about the earth plate of the registration roller cleaner and all that areas?

  3. #3
    Service Manager 5,000+ Posts
    C350   colors drop out


    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Las Vegas, NV
    Posts
    9,940
    Rep Power
    154
    This Parts & Service manual can be purchased for $12.77 and downloaded immediately after payment from
    http://www.justmanuals.com

    Paul@justmanuals.com

  4. #4
    Step aside, noob 1,000+ Posts EarthKmTech's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Gigety
    Posts
    2,142
    Rep Power
    75
    I've seen this problem before exactly as you described.

    everything had been changed in the machine, and i mean everything except the wiring harness. and thats what we put it down to and exchanged the machine because nothing ever fixed it.

    If you find out what causes it id be very interested to know.

    I cant remember if the main power supply was ever tried but its another posibility i guess.

    One more thing i would check is that drive isnt being lost to the colour ius, though im sure even that entire assembley was swapped over too with no result

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here