Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Technician marlon29's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    46
    Rep Power
    27

    copying in progress

    hi guys,

    I have a problem with 1 of our Bizhub 920 in field. The problem is that it only displays "copying in progress". The drum motor rotates for about 5 seconds and stops, same true with the registration unit and the fusing unit. They all turn for 5 seconds and then stops and turn again and and turn again. the only thing is that the feeding motor does not turn on.

    We have replaced the control boards, memory, driving unit but still no improvement.
    Any suggestions?

    thanks,
    Marlon29

  2. #2
    Senior Tech 250+ Posts
    Join Date
    May 2007
    Location
    Wake Forest, NC
    Posts
    379
    Rep Power
    41

    Re: copying in progress

    If charge and transfer cleaning have been turned off turn them back on. There is a software bug in certain versions of software that causes this. You can also upgrade the software.

  3. #3
    Technician
    Join Date
    May 2009
    Location
    McAllen,Texas
    Posts
    46
    Rep Power
    31

    Re: copying in progress

    Some bizhub 950`s do that when they try to run small-size originals thru doc. feeder.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here