Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Senior Tech 100+ Posts
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Bell, California
    Posts
    212
    Rep Power
    41

    Missing magenta color on 408ci

    408ci
    Magenta is not showing at all, running the u89 color belt or on copies , prints
    All the other colors and black and white are fine.
    Replaced the magenta drum and dv. Laser. When I remove the magenta main charge roller
    I do get a solid magenta print out. I ran u411 chart without error, calibration, u119
    magenta is completely blank but with charge roller remove I do have magenta solid on page.

  2. #2
    Field Supervisor 500+ Posts
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    653
    Rep Power
    35

    Re: Missing magenta color on 408ci

    Sounds like a laser or connector issue.

  3. #3
    Senior Tech 250+ Posts Ropariva's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    498
    Rep Power
    29

    Re: Missing magenta color on 408ci

    Itís often a transfer belt spring connection issue. Did you stop the image part way through to see if you have image at the drum?


    Sent from my iPad using Tapatalk

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here