Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Technician BrickPilot's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    41
    Rep Power
    27

    T630s & T632's 240V PSU Intermittant

    Hi
    I've got several T632's with (of course) 240V PSUs. These have a habit of intermittantly failing, resulting in no power out. All of them eventually have worked again. For old time sake I got the solder iron out and re-did all the joints on one. But no victory. Any chance someone here knows what component is the troublemaker?
    TIA

  2. #2
    Technician BrickPilot's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    41
    Rep Power
    27
    Solved.......
    2 quarter watt resistors near large cap on PSU cover in glue from the production line. Cleaned up and uprated the resistors to one watt, and no further dramas. maaaagic!!!!!

  3. #3
    Master Of The Obvious 10,000+ Posts
    T630s & T632's 240V PSU Intermittant

    blackcat4866's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Lapeer, Michigan
    Posts
    19,625
    Rep Power
    375
    Congratulations! Satisfying, isn't it? =^..^=
    If you'd like a serious answer to your request:
    1) demonstrate that you've read the manual
    2) demonstrate that you made some attempt to fix it.
    3) if you're going to ask about jams include the jam code.
    4) if you're going to ask about an error code include the error code.
    5) You are the person onsite. Only you can make observations.

    blackcat: Master Of The Obvious =^..^=

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here