Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
  1. #11
    Technician
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    12
    Rep Power
    7

    Re: Error @remote In. Req. No.

    New issue,guys.On some machines,without firewall,without any issue on the network,and without pre-programmed rc gates it takes far too long to connect to ricoh's server and i left it over 15 minutes trying.No error,no nothing.If i reload the wim i get a 503.
    Any thought?

  2. #12
    Senior Tech 100+ Posts aktasson's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Buxtehude
    Posts
    190
    Rep Power
    9

    Re: Error @remote In. Req. No.

    Quote Originally Posted by VasileiosG View Post
    New issue,guys.On some machines,without firewall,without any issue on the network,and without pre-programmed rc gates it takes far too long to connect to ricoh's server and i left it over 15 minutes trying.No error,no nothing.If i reload the wim i get a 503.
    Any thought?
    Customer is using a proxy?
    Check --> sp5816-201 (if 0=OK)
    -204 (9=trying to request, 0=OK)
    -207 (9=trying to request, 0=OK)

  3. #13
    Technician
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    12
    Rep Power
    7

    Re: Error @remote In. Req. No.

    Customer is not using proxy,
    I can't do the sp's as i am from remote and my customer is less than ideal to mess with the sp's.Any other solution?

  4. #14
    Senior Tech 100+ Posts aktasson's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Buxtehude
    Posts
    190
    Rep Power
    9

    Re: Error @remote In. Req. No.

    Quote Originally Posted by VasileiosG View Post
    Customer is not using proxy,
    I can't do the sp's as i am from remote and my customer is less than ideal to mess with the sp's.Any other solution?
    Something wrong with the @remote request no? I asume it's a cumin installation?
    This works only on site to the machine:
    With sp5816-201 check the state
    -202 entering request no.
    -203 start requesting
    -204 Waiting to change from 9 to 0
    It's generally possible to start a @remote service poling by the panel to the center server. Was already done?

  5. #15
    Just a tech 250+ Posts keithxxiii's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    415
    Rep Power
    19

    Re: Error @remote In. Req. No.

    have you tried to ping the @remote servers in japan before connecting?
    I noticed that some of the machines that faces issues while connecting when a google dns was added, it starts working fine.
    I am trying to figure out how is it related to google dns if the customer has their own dns.
    Aye! Cut the crap

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here