Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27
  1. #1
    Technician
    Join Date
    Oct 2020
    Location
    East London
    Posts
    10
    Rep Power
    1

    Mpc 2003 not able to load web browser

    I have a client who has a mpc 2003 with a static IP, and when I try log into the web browser it gives 404 not found. Is there anything specific that could be causing that?

    This client also has a Mac laptop that he prints from, is there any way for them to be able to print in colour from the laptop without postscript?

  2. #2
    Retired 10,000+ Posts slimslob's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Bakersfield, CA
    Posts
    12,659
    Rep Power
    316

    Re: Mpc 2003 not able to load web browser

    Newer model Mac with latest OS X have been able to print in color for about 4 years. Just no way to tell it not to do so. If the document has color it will print. Also no way to enter User Code.

  3. #3
    Service Manager 2,500+ Posts
    Mpc 2003 not able to load web browser

    sandmanmac's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Toronto, ON
    Posts
    3,185
    Rep Power
    108

    Re: Mpc 2003 not able to load web browser

    Quote Originally Posted by Stephendupey View Post
    I have a client who has a mpc 2003 with a static IP, and when I try log into the web browser it gives 404 not found. Is there anything specific that could be causing that?

    This client also has a Mac laptop that he prints from, is there any way for them to be able to print in colour from the laptop without postscript?
    This sounds like a new setup to me.
    Can you confirm if the WIM was working for the client, and then just suddenly stopped, or you have no idea if it was working prior to your installation?

  4. #4
    Service Manager 10,000+ Posts
    Mpc 2003 not able to load web browser

    Phil B.'s Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Raleigh NC
    Posts
    10,363
    Rep Power
    243

    Re: Mpc 2003 not able to load web browser

    Quote Originally Posted by Stephendupey View Post
    I have a client who has a mpc 2003 with a static IP, and when I try log into the web browser it gives 404 not found. Is there anything specific that could be causing that?

    This client also has a Mac laptop that he prints from, is there any way for them to be able to print in colour from the laptop without postscript?

    can you post the network config page from SMC report.. sounds like setup was not done correctly to me.

    what print driver are they using?

    is it configed to B&W only?

  5. #5
    Retired 10,000+ Posts slimslob's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Bakersfield, CA
    Posts
    12,659
    Rep Power
    316

    Re: Mpc 2003 not able to load web browser

    Did someone try to setup a self signed Device Certificate. If so WIM will require that you access it as https and will give a 404 not found if you try to access as http device.

  6. #6
    IT Manager 5,000+ Posts bsm2's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    USA
    Posts
    6,096
    Rep Power
    91

    Re: Mpc 2003 not able to load web browser

    Check the security settings

  7. #7
    Technician
    Join Date
    Oct 2020
    Location
    East London
    Posts
    10
    Rep Power
    1

    Re: Mpc 2003 not able to load web browser

    Quote Originally Posted by sandmanmac View Post
    This sounds like a new setup to me.
    Can you confirm if the WIM was working for the client, and then just suddenly stopped, or you have no idea if it was working prior to your installation?
    I'm not sure if it was working before, the machine had been on site for a while, I was at the client for quality issues, but I wanted to set up @remote at the same time, which is when I discovered that I couldn't get on the web browser

  8. #8
    Senior Tech 250+ Posts
    Mpc 2003 not able to load web browser

    terramobil's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Düsseldorf/Germany
    Posts
    487
    Rep Power
    30

    Re: Mpc 2003 not able to load web browser

    Is HTTP diabled? If so, you can switch it on using telnet.

  9. #9
    Technician
    Join Date
    Oct 2020
    Location
    East London
    Posts
    10
    Rep Power
    1

    Re: Mpc 2003 not able to load web browser

    Quote Originally Posted by terramobil View Post
    Is HTTP diabled? If so, you can switch it on using telnet.
    How do you do that?

  10. #10
    Retired 10,000+ Posts slimslob's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Bakersfield, CA
    Posts
    12,659
    Rep Power
    316

    Re: Mpc 2003 not able to load web browser

    Quote Originally Posted by terramobil View Post
    Is HTTP diabled? If so, you can switch it on using telnet.
    First check SP 5895-001. It should be set to 1. If set to 2 WIM could be disabled.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here