Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Senior Tech 100+ Posts
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    203
    Rep Power
    19

    Pro C5100 - SC401-01

    Afternoon all,

    Having trouble with this code.

    Tried transfer power pack, toner supply motor, cleaned dustproof glass and tried complete PCDU from another machine.

    I'll get a couple of washed out prints before code returns.

    Any advice would be great

    Thanks.

  2. #2
    Field Supervisor 500+ Posts
    Pro C5100 - SC401-01

    GIUBOSS's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Roma
    Posts
    615
    Rep Power
    42

    Re: Pro C5100 - SC401-01

    Quote Originally Posted by fatfingers73 View Post
    Afternoon all,

    Having trouble with this code.

    Tried transfer power pack, toner supply motor, cleaned dustproof glass and tried complete PCDU from another machine.

    I'll get a couple of washed out prints before code returns.

    Any advice would be great

    Thanks.
    Genuine drum? Old developer? Did you clean the surface of the developer roller? Try cleaning the ID sensor and then running the manual process check.

  3. #3
    Copier Technician 1,000+ Posts
    Pro C5100 - SC401-01

    mga's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    london
    Posts
    1,250
    Rep Power
    121

    Re: Pro C5100 - SC401-01

    Quote Originally Posted by fatfingers73 View Post
    Afternoon all,

    Having trouble with this code.

    Tried transfer power pack, toner supply motor, cleaned dustproof glass and tried complete PCDU from another machine.

    I'll get a couple of washed out prints before code returns.

    Any advice would be great

    Thanks.
    You can't just swap over pcdus from other machines on production they need to be setup correctly

  4. #4
    Retired 10,000+ Posts slimslob's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Bakersfield, CA
    Posts
    14,972
    Rep Power
    412

    Re: Pro C5100 - SC401-01

    Quote Originally Posted by mga View Post
    You can't just swap over pcdus from other machines on production they need to be setup correctly
    Just a quick check of the service manual Replacement and Adjustment - Development Unit shows After you take this part out of the machine and put it back, or replace it with a new one, carry out SP3-040-001 to SP3-040-005 (DEMS: Execute).

  5. #5
    Service Manager 1,000+ Posts
    Pro C5100 - SC401-01


    Join Date
    Nov 2007
    Location
    New Jersey
    Posts
    1,162
    Rep Power
    62

    Re: Pro C5100 - SC401-01

    Trying a complete PCDU from another machine was a good move and should have produced good output. The problem must be somewhere else.

  6. #6
    Retired 10,000+ Posts slimslob's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Bakersfield, CA
    Posts
    14,972
    Rep Power
    412

    Re: Pro C5100 - SC401-01

    Quote Originally Posted by anothertech View Post
    Trying a complete PCDU from another machine was a good move and should have produced good output. The problem must be somewhere else.
    Only if he ran SP3-040-001 to SP3-040-005 (DEMS: Execute) after doing so.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here