Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    Senior Tech 100+ Posts
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saint Louis, MO
    Posts
    227
    Rep Power
    35

    Re: IM C2000... SC204

    First, check the power like Slim suggested.

    Secondly the fact that it bombs a 204 and then resets itself could be an indication that you have a poor ground on the door frame and/or high voltage leak in the door someplace if you are not eating voltage spikes from the line voltage. You might also have a issue with the ground on the outlet as well. Older models had an issue that the ground wire between the door and the frame would break at some point. While this machine is likely too new to have that as an issue, it would not hurt to make sure something isn't pinching, etc.

    I don't know that I have ever seen a 204 actually be a laser issue. Plenty of times it was a power issue or something not right on the door.

  2. #12
    Service Manager 1,000+ Posts
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Turnhout
    Posts
    1,474
    Rep Power
    40

    Re: IM C2000... SC204

    Quote Originally Posted by stuuk View Post
    I have a machine (IM C2000) that randomly (and Frequently) generates Sc204 errors (Polygon motor error) and then restarts, then carries on working i've followed the manual, replaced the polygon motor, checked laser unit connectors, BICU connectors, cleaned and inspected PTR unit and its still doing it. i will be returning with a harness from the BICU to the laser unit.
    Any insight or advice will be appreciated thanks
    Where is this machine located? "In the middle of nowhere"
    Or they use very powerfull machines?

  3. #13
    Copier Technician 1,000+ Posts
    IM C2000... SC204

    mga's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    london
    Posts
    1,297
    Rep Power
    123

    Re: IM C2000... SC204

    Quote Originally Posted by stuuk View Post
    I have a machine (IM C2000) that randomly (and Frequently) generates Sc204 errors (Polygon motor error) and then restarts, then carries on working i've followed the manual, replaced the polygon motor, checked laser unit connectors, BICU connectors, cleaned and inspected PTR unit and its still doing it. i will be returning with a harness from the BICU to the laser unit.
    Any insight or advice will be appreciated thanks
    There's a common problem on this check ptr earth spring and ITB cleaning unit earth spring

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here