Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18
  1. #11
    Technician
    Join Date
    Mar 2021
    Location
    warszawa
    Posts
    16
    Rep Power
    1

    Re: Samsung SL-X4300LX - doesn`t print, no errors, led still blue

    Quote Originally Posted by Jack79 View Post
    From your files it looks like you can print from the machine (printed reports). Look there is an info
    System Firmware Version : N/A
    For me it looks like fw need reloading. Can you print report from good machine and check if System Firmware Version is printed or this is the same (N/A). I did not work on this model so I am not sure if this is normal.
    No, it didn`t print anything at all, no reports were printed - when I choose to print it looks ok, I didnt get any fault/warning message but nothing was printed. All reports which I`ve tried to print went to `held`.

    I`ve changed hdd and reloaded firmware yesterday.

    it that in working unit firmware also appears as N/A.

    I`ve attached reports from working unit.

  2. #12
    Technician
    Join Date
    Mar 2021
    Location
    warszawa
    Posts
    16
    Rep Power
    1

    Re: Samsung SL-X4300LX - doesn`t print, no errors, led still blue

    Just to mention - I`ve took whole fuser door from working unit and fitted it in non-working unit and it didn`t helped.

  3. #13
    Senior Tech 250+ Posts
    Samsung SL-X4300LX - doesn`t print, no errors, led still blue

    arnh79's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Canada
    Posts
    364
    Rep Power
    28

    Re: Samsung SL-X4300LX - doesn`t print, no errors, led still blue

    It sounds to me like User Access Control is enabled. If a job arrives but doesn't have the proper authentication it will delete it instead of printing. Check the job logs after the blue light flashes. Does it show that a job arrived but then says under status that it was deleted?
    Why does every customer think they're the first one to ever say: "you've been here so much we should get you an office, ha, ha, ha"?

  4. #14
    Technician
    Join Date
    Mar 2021
    Location
    warszawa
    Posts
    16
    Rep Power
    1

    Re: Samsung SL-X4300LX - doesn`t print, no errors, led still blue

    Quote Originally Posted by arnh79 View Post
    It sounds to me like User Access Control is enabled. If a job arrives but doesn't have the proper authentication it will delete it instead of printing. Check the job logs after the blue light flashes. Does it show that a job arrived but then says under status that it was deleted?
    Ive attached how job details looks like
    Attached Images Attached Images

  5. #15
    Technician
    Join Date
    Mar 2021
    Location
    warszawa
    Posts
    16
    Rep Power
    1

    Re: Samsung SL-X4300LX - doesn`t print, no errors, led still blue

    Ive captured dumpsys logs from service menu but I`m unable to upload it here as it exceed maximum capacity for attachement.
    Also I dont know what to look for in it.....

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    May 2021
    Location
    PA
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Re: Samsung SL-X4300LX - doesn`t print, no errors, led still blue

    Double check the connector running from the side door to the machine. It should be just to the left of the power outlet. You'll need to unscrew the cover first. I had a 4300 do the same thing and the only issue was that connector not being seated correctly.

  7. #17
    Technician
    Join Date
    Mar 2021
    Location
    warszawa
    Posts
    16
    Rep Power
    1

    Re: Samsung SL-X4300LX - doesn`t print, no errors, led still blue

    Problem solved, thanks to user rrrohan

    It turns out that reloading newest firmware done the trick, all printers are working now.

    Many thanks to all of You!
    Last edited by kosmpryw; 05-11-2021 at 06:42 PM.

  8. #18
    Service Manager 1,000+ Posts
    Samsung SL-X4300LX - doesn`t print, no errors, led still blue


    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    1,406
    Rep Power
    51

    Re: Samsung SL-X4300LX - doesn`t print, no errors, led still blue

    cool

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here