Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Senior Tech 100+ Posts Rusty.Harris's Avatar
    Join Date
    Jan 2021
    Location
    Springfield, MO
    Posts
    138
    Rep Power
    3

    C471 AFTER replacing the belt holder!

    Any TABS techs still having C471 issues with the 85 series b&w/color machines?

    I've had enough of this! I'm sure Toshiba will pull my post to their bulletin board, but I had to rant on
    there Friday morning.



    Ok, we were told the belt holder is the issue. Well, we just got a fuser back, that had the belt holder
    replaced after being in the field 3 days. C-471. Fuse is OPEN. All procedures were followed as to the
    handling of the belt holder, oil, inserting the fuser belt etc. NO stress was placed on the belt holder
    what so ever.
    WHEN will this be addressed? Dealers are spending a LOT of money trying to keep the 8508/18 machines
    running, when the slower speed machines are NOT having as many failures. This machine has ALL software
    and updates included. AC line checks good & is on a surge protector!

  2. #2
    Master Of The Obvious 10,000+ Posts
    C471 AFTER replacing the belt holder!

    blackcat4866's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Lapeer, Michigan
    Posts
    19,498
    Rep Power
    370

    Re: C471 AFTER replacing the belt holder!

    Quote Originally Posted by Rusty.Harris View Post
    Any TABS techs still having C471 issues with the 85 series b&w/color machines?
    You wouldn't happen to mean 6506ACT/6516ACT/8508A/8518A MFP's, would you?

    Have a look at this:
    ES 7516AC error C471

    =^..^=
    If you'd like a serious answer to your request:
    1) demonstrate that you've read the manual
    2) demonstrate that you made some attempt to fix it.
    3) if you're going to ask about jams include the jam code.
    4) if you're going to ask about an error code include the error code.
    5) You are the person onsite. Only you can make observations.

    blackcat: Master Of The Obvious =^..^=

  3. #3
    Senior Tech 100+ Posts Rusty.Harris's Avatar
    Join Date
    Jan 2021
    Location
    Springfield, MO
    Posts
    138
    Rep Power
    3

    Re: C471 AFTER replacing the belt holder!

    Man, I've tried every mod Toshiba has made, tried some of my own, still no go. Talked with ATSG guys out in CA,
    DSM...nothing seems to help. Poor design...set some polices to try the fan speed and even lower fuser temperatures
    to see if that helps.

  4. #4
    Master Of The Obvious 10,000+ Posts
    C471 AFTER replacing the belt holder!

    blackcat4866's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Lapeer, Michigan
    Posts
    19,498
    Rep Power
    370

    Re: C471 AFTER replacing the belt holder!

    You're welcome. =^..^=
    If you'd like a serious answer to your request:
    1) demonstrate that you've read the manual
    2) demonstrate that you made some attempt to fix it.
    3) if you're going to ask about jams include the jam code.
    4) if you're going to ask about an error code include the error code.
    5) You are the person onsite. Only you can make observations.

    blackcat: Master Of The Obvious =^..^=

  5. #5
    Senior Tech 100+ Posts Rusty.Harris's Avatar
    Join Date
    Jan 2021
    Location
    Springfield, MO
    Posts
    138
    Rep Power
    3

    Re: C471 AFTER replacing the belt holder!

    Quote Originally Posted by blackcat4866 View Post
    You're welcome. =^..^=
    I made the policy changes on the ECC server for all of the machines for the fan speed.
    I've got two "test mules" close to the office I use as guinea pigs for other things. I've
    set those with the 08 codes for the fuser temperature. If I don't get any negative feedback,
    I'm pushing it to the rest of our machines.
    I'm sick of these c71 and other fuser issues with this series.
    I jinxed it back when I went to the first school in Chicago on the EBN. When they showed us
    the 5506/08 machine, we all said it looked like a 5540/60, but the op panel arm was removed.
    I just had to taunt "Murphy" by saying fantastic! We won't have any problems with this machine!
    Little did I know...the fuser was the major change and THAT was what we have all the issues with.

    Thanks again for the codes. I'll keep you posted how they work out.

  6. #6
    Senior Tech 100+ Posts Rusty.Harris's Avatar
    Join Date
    Jan 2021
    Location
    Springfield, MO
    Posts
    138
    Rep Power
    3

    Re: C471 AFTER replacing the belt holder!

    Quote Originally Posted by blackcat4866 View Post
    You're welcome. =^..^=

    So far...so good.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here