Thanks Thanks:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2022
    Location
    Umea
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    AltaLink C8045 Bad copy, but good scan to mail

    I have problem with an Altalink C8045 that have fade copys and bad color. But when i use scan to mail it all looks good. Normal printing looks fine.
    Someone have any ide whats can be wrong?

  2. #2
    Senior Tech 100+ Posts
    Join Date
    May 2011
    Posts
    131
    Rep Power
    28

    Re: AltaLink C8045 Bad copy, but good scan to mail

    clean mirror and copy glass

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2022
    Location
    Umea
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Re: AltaLink C8045 Bad copy, but good scan to mail

    Quote Originally Posted by shinchan View Post
    clean mirror and copy glass

    It was the first things we tested.
    Also updated fw, did nvm reset and recalibrated the scanner. replaced IIT PWB Assembly but no difference.
    I don't think there is anything with IIT because scan to mail works but not copy to paper

  4. #4
    Senior Tech 100+ Posts
    Join Date
    May 2011
    Posts
    131
    Rep Power
    28

    Re: AltaLink C8045 Bad copy, but good scan to mail

    try initialize IOT

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2022
    Location
    Umea
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Re: AltaLink C8045 Bad copy, but good scan to mail

    Quote Originally Posted by shinchan View Post
    try initialize IOT
    did a nvm initialization in dc301 but no difference

  6. #6
    Technician
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    14
    Rep Power
    21

    Re: AltaLink C8045 Bad copy, but good scan to mail

    Quote Originally Posted by reachumea View Post
    did a nvm initialization in dc301 but no difference
    Have you looked at the "Image Quality Troubleshooting Master v6" Document available in GSN?

  7. #7
    Senior Tech 250+ Posts
    AltaLink C8045 Bad copy, but good scan to mail


    Join Date
    May 2011
    Location
    UK
    Posts
    250
    Rep Power
    27

    Re: AltaLink C8045 Bad copy, but good scan to mail

    Have you tried "Background Suppression" on the copy settings? this usually fixes copy issues when copying.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here