PDA

View Full Version : Di3510 to Di3510f


Custom Search


Phill.Harden
07-25-2012, 08:25 AM
Hi,
I am wanting to move the fax parts form a high volume Di3510f to a low volume Di3510.
I have connected the battery and fitted the scan board, the print controller, the fax board & the network card.
The web interface reports the fax as not installed. I think I am missing something obvious but it has not put up its hand and waved for a couple of Hours... Would appreciate any help.

fixthecopier
07-25-2012, 09:50 AM
Does the control panel on the low volume 3510 have a button on it to access the fax? That would be a deal killer.

EarthKmTech
07-25-2012, 12:14 PM
i had these 2 machines side by side and never worked out how to convert the non f into an f.

be interesting to know what exactly is the secret part that makes the magic happen.

the non f's require cutting sheet metal too as there is no cutout for the line ports from memory.

the f version does have a different control panel, as it has a pause key (for dialing)

mo0651
07-25-2012, 03:08 PM
the machines have different boards, di3510 not configured for fax.

Darren King
07-26-2012, 03:10 AM
I have done this twice. You definitely have to swap MFBS boards and NVRam. I think I remember swapping main boards as well. And control panels a previously mentioned. No need to cut sheet metal either.
Hope this helps.
Darren

ck1
07-26-2012, 03:15 AM
Just swap the control panel and fax kit only . You can di3510 to di3510f just this two parts to swap ;)

Phill.Harden
07-26-2012, 05:46 AM
Thanks All,
I Found with my machine I needed
Battery
Fax Board & connector
I Could swap the sheet metal panel for line access
Control Panel
Now I just have to make it all beautiful....

EarthKmTech
07-26-2012, 01:24 PM
wow, thats good to know.

Custom Search