Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Service Manager 250+ Posts
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    467
    Rep Power
    25

    t650 giving error 936.10 transport error. any body have this problem?

    I am just now pulling machine apart to inspect and resolve. I am not new to printers but this model is new to me. I have done some simple repairs on this like replace fixing assy. It is always good to hear if someone else had this problem and found it to be something simple rather than complex. ie something jammed in gears etc. I will let you know what I find unless you respond first with a fix.


  2. #2
    Service Manager 250+ Posts Silvertoast's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    pensacola
    Posts
    270
    Rep Power
    19

    Re: t650 giving error 936.10 transport error. any body have this problem?

    936 .10 No hall effect detected
    at motor start. Motor is
    type 0.
    Check cable connections
    Defective motor
    Severe gear binds in gearbox
    assembly
    System board


  3. #3
    Service Manager 250+ Posts
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    467
    Rep Power
    25

    Re: t650 giving error 936.10 transport error. any body have this problem?

    thanks no bind in gears or motor. I removed the drive assy after trying cables. I ordered a motor drive assy as that was the cheapest and I am short of time to refit motor cable connection and try it. since there was not even a noise from it anyway. System board pretty spendy. Thanks for the reply
    I have my doubts this will fix it, I bet its the system board. but protocol you know. check cables and look for something odd then order the cheapest assy first and hope that one doesnt take out the other. In this case I would think if the motor assy was bad and one replaced the system board first that could happen I suppose. anyhow I will get back as soon as I install the motor assy


  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Virginia Beach
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Re: t650 giving error 936.10 transport error. any body have this problem?

    So was it the motor or the system board that fixed it?


  5. #5
    Senior Tech 100+ Posts
    t650 giving error 936.10 transport error. any body have this problem?


    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Brisbane
    Posts
    176
    Rep Power
    13

    Re: t650 giving error 936.10 transport error. any body have this problem?

    Quote Originally Posted by realestaterob@cox.net View Post
    So was it the motor or the system board that fixed it?
    i would have liked to know too, seeing i have a machine with the same problem


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-=-=-=-=-=-


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here