PDA

View Full Version : [Misfeed]Bizhub pro920


Custom Search


copycommerce
11-24-2015, 03:29 PM
Hello ,

We have bizhub pro920 that misfeeds from all trays , aways stoping in vertical transport without giving error message(only says to remove the misfeed paper). We have another unit right next to it so we tried replacing the whole vertical convey section and the problem persists(the paper doesn't reach the registration sensors). The feeding rollers are too replaced still the same thing. The unit is on 2mil copies. Paper feed motor M4 and the gear on it look perfect.
Any advice is apreaciated :)

antone
11-24-2015, 04:05 PM
Replace clutchs on vertical...chk...paper motor rear bottom

blackcat4866
11-25-2015, 01:17 AM
I would print the Management List. My bet is that there are jam codes stored. =^..^=

tonerspot
11-25-2015, 07:05 AM
Check PM

copycommerce
11-25-2015, 08:18 AM
Today we will replace the paper motor and print the management list to see if there are jam codes that don't appear. The thing is that the machine work around 300-400 prints/copies without problem and then randomly starts to misfeed. Its not aways misfeeding but is annoying for the customer ...

blackcat4866
11-26-2015, 01:48 AM
Today we will replace the paper motor and print the management list to see if there are jam codes that don't appear. The thing is that the machine work around 300-400 prints/copies without problem and then randomly starts to misfeed. Its not aways misfeeding but is annoying for the customer ...

If you'd like some useful advise maybe you would share some of those jam codes with us. =^..^=

copycommerce
11-26-2015, 08:28 AM
We replaced drum and starter in the beginning of October and then the misfeed started to show more dunno what common have the drum unit in the whole picture ...
Yesterday we replaced the paper motor and in few days we will know if that was the cause.


31346

blackcat4866
11-26-2015, 03:46 PM
If you're interested, the jam codes on this page are J17-02 and J17-03. Why was that so hard? =^..^=

copycommerce
11-26-2015, 04:21 PM
Those jams are for registration sensor and vertical conveyance. The whole section was replaced and that wasn't the cause of the misfeeds. Today is the first day without misfeeds it seems that the paper motor was the cause still not sure, gonna wait couple more days..

Custom Search