PDA

View Full Version : Error code c -c101 in bizhub press c 1070


Custom Search


thuo
03-12-2017, 02:18 PM
Hi
have a bizhub press c 1070 showing error code c-c101 on switching on .screen comes on displaying error code.tried upgrading firmware no change. any suggestions
thanks

Synthohol
03-12-2017, 04:10 PM
could be a shorted wire or a blown ICP on the PRCB. (or both)
there are bulletins on other color pro machines but i found nothing for the c1070 in particular.

thuo
03-12-2017, 07:56 PM
could be a shorted wire or a blown ICP on the PRCB. (or both)
there are bulletins on other color pro machines but i found nothing for the c1070 in particular.

Have checked all icp including icp10.on prcb. could dcps be an issue even if it does not display a related error code
thanks

Custom Search