PDA

View Full Version : c350 print connect


Custom Search


james
09-06-2008, 10:59 PM
I am trying to set up a c350 to print for the first time. I loaded the driver, but unlike 70 series the port must not be 10001. I am having alot of trouble with this one. Can anyone walk me through each step?

knightfall
09-07-2008, 12:21 AM
I am trying to set up a c350 to print for the first time. I loaded the driver, but unlike 70 series the port must not be 10001. I am having alot of trouble with this one. Can anyone walk me through each step?

What type of network and OS are you using a printserver or direct print? what print controller?

cobiray
09-07-2008, 12:31 AM
If you have the Fiery Controller (IC-402 I think) then the port must be configured properly based on which queue you want to print to.

james
09-07-2008, 12:35 AM
Direst print. I think I solved the problem. I checked LPR and entered print. It printed a test page. Still working on scan. Thanks for your help. I've worked on konica in Orlando since the 1803's. Not great with computers, getting better all the time.

cobiray
09-07-2008, 12:45 AM
Direct, Print and Hold are the queue names that can be used. We generally use the Direct queue when setting them up.

Custom Search