PDA

View Full Version : Konica C364e how to remove ysoft safeq


Custom Search


jonbonse
06-14-2018, 05:57 PM
Hi all

can anyone tell me how to remove ysoft safeq embedded from a C364e?

B0265
06-15-2018, 09:48 AM
KM have a tool called "Open API Application Manager". If you don't have this I think the only way is to do a complete initialization in service mode.

jonbonse
06-15-2018, 09:55 AM
KM have a tool called "Open API Application Manager". If you don't have this I think the only way is to do a complete initialization in service mode.

Thank you

if I run a complete initialisation, what complications may I encounter?

B0265
06-15-2018, 12:57 PM
You will loose all settings, like network settings etc. The HDD will be set to "unistalled" in system 2, I can't remember if also the movie data will be deleted.

Custom Search