PDA

View Full Version : p errors on KM


Custom Search


tou.yang
03-29-2022, 11:29 PM
I have these errors on a KM c454e. I already replaced the idc sensor/bracket and the errors did not change. A few weeks ago, i replaced all the drums and dev with good used ones from another machine because it was ghosting. Let me know what you guys recommend next. Thanks in advance.

52755

splblazer91
03-30-2022, 02:10 AM
Gotta replace with new parts or the P codes wont go away.

Albonline
03-30-2022, 07:20 PM
By the look of those codes, it may have emptied one or more of the new (old) developer units as this line sometime does when playing with used parts/supplies.

Custom Search