PDA

View Full Version : DI 620 fuser malfuntion


Custom Search


alonzo
05-21-2009, 07:05 PM
HELP--I have a 620 with C0500 code, I have changed the SSR,thermistor,main board and RA1. The lamp meters good but wont turn on.Bottom lamp turns on but no top lamp Help:confused:

Raymondd
05-21-2009, 07:47 PM
This is probably a dumb question but is the thermal fuse good?

alonzo
05-21-2009, 08:59 PM
yes to the thurmal fuse I should have included that in my things I did, but good quetoin.

Raymondd
05-21-2009, 10:15 PM
My next guess would be power supply. Haven't touched one of those in a while...

alonzo
05-21-2009, 11:20 PM
Reply to Raymond would the power supply be the PWB-C board?

Kmdurrin
05-21-2009, 11:45 PM
Pretty sure its p/n 1155-6206-13 (Power Supply PU1). Check with Hytec

alonzo
05-22-2009, 12:46 AM
thanks for the info on PU-1 I'll look it up and do that I'll let you know tomarow what happened.

alonzo
05-22-2009, 11:07 PM
Well it wasnt the C board or the PU1 I have no AC on the lead to the top lamp but it meters godd from the RA1 to the plug into the fuser both sides of the AC mystery to me?

mtech
05-23-2009, 12:37 AM
Don't know what RA1 is but did you remove the lamp and test it? Also check your door switches they could be cutting the power to the lamps!!

rocky246
05-26-2009, 02:00 AM
I have seen the plug inside the machine break. The metal tabs inside the plug break. Fuser plug doesn't make good contact when this happens. I've had to splice a different plug in a couple of times on this model.

buster68
05-26-2009, 04:46 PM
replace your front door switches.

alonzo
05-26-2009, 05:36 PM
Rocky wins broke tab on conector machine side. Ive looked it up on the parts manual not available would any one out there have a dead 620 they could part with the plug?

Custom Search