PDA

View Full Version : c200 paper size issues


Custom Search


Rudi
01-25-2010, 03:31 PM
HI guys we have a c200 that gives us inch sizes instead of metric sizes if we want metric we have to physically set the drawer to metric.
Please help
Rudi

Albonline
01-25-2010, 05:03 PM
is the units destination set to the proper country/ region?

Rudi
01-25-2010, 07:43 PM
is the units destination set to the proper country/ region?Yes it is but when i select others one south africa it automatically changes to US same for others 2 it would change to europe and others 3 it would change to japan i know europe uses metric but it stays the same even on that. My general knowledge tells me it cannot be mechannical cause then my sizes would be differing by means of portrait or landscape but still be in metric form.
Regards
Rudi

Custom Search