PDA

View Full Version : Miscellaneous KM C200


Custom Search


KM_Service
02-08-2011, 11:51 PM
HI ; An issue with the C200 , machine will not auto size the paper in the 1st cassette when i switch from A4 to A3 etc.Works finr if I set size from the control panel .
All guides and sensors on the tray and machine seem to be working plus I've updated the firmware to the most current ver.
Any ideas?

albasoul06
02-25-2011, 11:51 PM
In Microsoft Windows, open Printer Properties and select the Advanced tab and clear the check box for Hold mismatched documents

KM_Service
03-02-2011, 10:03 PM
It's not just on printing but on copying also.
No matter what paper is set in tray 1 it wont auto size , i have to manually set paper size each time.

netcomval
03-11-2011, 09:40 PM
make sure there is no paper left inside the machine. remove the tray and look at the end of it

RRodgers
03-11-2011, 11:01 PM
It's not just on printing but on copying also.
No matter what paper is set in tray 1 it wont auto size , i have to manually set paper size each time.

I believe you can tell the machine not to auto select certain trays. I believe its in admin mode under tray setting.

Custom Search