PDA

View Full Version : Konica 7155 no error code when jam occur


Custom Search


Maindron1
06-10-2011, 01:30 PM
When I was operating my first Konica 7155, there was always an error code when a jam occur which always make it easy for me to locate the problem. I just bought a used one (still 7155) with about 400,000 copies on it does not give me an error code when a jam occur. What can I do to fix that.

Please, any help will be gratefully appreciated.

Thank you.

CraigW
06-10-2011, 01:50 PM
In 25 mode, set switch #11 bit #7 to a 1 to display jam code.

Maindron1
06-10-2011, 02:23 PM
Does that mean that when I am in mode 25 I select "Software SW Setting" and the first number is the switch which I go up to 11 and the second number is the bit which I go up to 7 and from there I highlight ON(1)

Just did it and It is working now. Thank you so very much.

Custom Search