PDA

View Full Version : Olivetti MF451 / Konica C452 Leading Edge Faded Faint Speckled


Custom Search


pajeroid
06-14-2013, 03:31 PM
Any ideas, screenshot attached. Any ideas? Tried boards (HV 1 & 2, PRCB, MCB, Power Board), laser, IU's, Fuser, T-Roller, T-Roller Pressure/Retract Unit, Cleaning T-Belt Contacts, T-Belt! :mad:

dallas
06-21-2013, 11:23 PM
It could be a fusing speed problem.
The first suspect would be the loop amount detection sensor 1/2 and the actuator.

Avskrap
06-24-2013, 12:28 PM
A colleague of mine had this problem, swapped EVERYTHING (except the thing that solved it), like you.
Finally, he replaced the EEPROM and the problem went away.

pajeroid
06-24-2013, 12:46 PM
A colleague of mine had this problem, swapped EVERYTHING (except the thing that solved it), like you.
Finally, he replaced the EEPROM and the problem went away.

Thanks for the replies... can you tell me what EEPROM you mean? The NVRAM? Thanks, Dave.

Avskrap
06-24-2013, 01:17 PM
The one responsible for the color calibration, behind the shield box... Don't know what it's called, even KM here in Sweden just call it EEPROM... :p

David Morrison
07-16-2013, 05:09 PM
Any ideas, screenshot attached. Any ideas? Tried boards (HV 1 & 2, PRCB, MCB, Power Board), laser, IU's, Fuser, T-Roller, T-Roller Pressure/Retract Unit, Cleaning T-Belt Contacts, T-Belt! :mad:

Wow! The first thing I would have tried was the cyan drum.

pajeroid
07-16-2013, 05:11 PM
Lmao - It was on every colour - forgot to mention that bit.

HoonBoy
07-16-2013, 09:07 PM
Did you try adjusting the paper separation voltage?

Custom Search