Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    Technician
    Join Date
    May 2009
    Location
    San Angelo, Texas
    Posts
    13
    Rep Power
    31

    Bizhub C451 can not scan to Box

    I have a Bizhub C451. I scan to box but I can not retrieve it from the box using the Box Operator Utility.

    I can go to the box on the copier and view print and send the file but no luck with the box operator

  2. #2
    Field Supervisor 500+ Posts
    Bizhub C451 can not scan to Box

    copytechman's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Barrie, Ontario
    Posts
    909
    Rep Power
    44
    Firmware up to date? My current version is R5.

    Regards!
    A.

  3. #3
    Senior Tech 100+ Posts buster68's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    181
    Rep Power
    33
    are you scanning to the public user box, or a box you created? Public user is just for storage and reprint from the MFP. To scan to box for retrieval with Box Operator, you need to create a box in the hdd.

  4. #4
    Technician
    Join Date
    May 2009
    Location
    San Angelo, Texas
    Posts
    13
    Rep Power
    31

    Question Up to Date

    Firmware latest and greatest.
    I Created seeral User Boxes, all of which I attempt to scan to. They scan but I can not retrieve the scanned files through box operator utility.
    I also have noticed that the BOX tab does not appear in the web interface.

  5. #5
    Field Supervisor 500+ Posts
    Bizhub C451 can not scan to Box

    copytechman's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Barrie, Ontario
    Posts
    909
    Rep Power
    44
    Harddrive on it's way out maybe? I'd backup all of your one touches etc and then maybe do a logical format of the hdd.. At least thats somewhere to start, i've not seen one of those where the box tab wasnt available via the web interface.

    Regards!
    A.

  6. #6
    Technician
    Join Date
    May 2009
    Location
    San Angelo, Texas
    Posts
    13
    Rep Power
    31

    Been there done that

    I just installed a new HDD. It was doing the same thing before and it was recommended that I change the HDD.
    Still doing the same

  7. #7
    Field Supervisor 500+ Posts
    Bizhub C451 can not scan to Box

    copytechman's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Barrie, Ontario
    Posts
    909
    Rep Power
    44
    Try this:
    Subject:
    Boxes are not listed when using PageScope Box Operator version 3.1.01. Box Tab is missing when browsing out to the PageScope Web Connection page.
    Description:
    Boxes are not listed.
    Solution:
    CAUSE: Network Function Usage is set to Not Allow.

    SOLUTION: Follow these procedures to change the Network Function Usage:
    1. Enter Admin Mode.
    2. Select Security.
    3. Select Function Management.
    4. Select Network Function Usage.
    5. Change setting to On.
    6. Exit Admin mode and cycle the machine power.

  8. #8
    Technician
    Join Date
    May 2009
    Location
    San Angelo, Texas
    Posts
    13
    Rep Power
    31

    Well Crud

    I followed the instructions, I had seen that in the service manual but it said do it in the service mod and I could not find it.
    however, now I do not have access to the Network settings or to the Security setting under the admin mode.

    can not print or anything

  9. #9
    Field Supervisor 500+ Posts
    Bizhub C451 can not scan to Box

    copytechman's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Barrie, Ontario
    Posts
    909
    Rep Power
    44
    Well then, jeez... you could try an data clear.. in service mode,
    system 1, initialization, data clear.
    Please note if you do this you'll reset everything, you'll have to turn the hdd back on in serv mode, turn on any options turned off, reset the fax marketing area etc, reprogram the machine in a general kind of way, ip address etc etc etc. This won't reset the counters or anything.

    regards!
    A.

  10. #10
    Technician
    Join Date
    May 2009
    Location
    San Angelo, Texas
    Posts
    13
    Rep Power
    31

    Unhappy OK

    OK, I did that and I still do not have the 5. network or the 9. Security under the administrator tab. I had to reset all the settings but it did not bring back my network do younow if there is a NIC reset on this machine I can not find it in the service manual

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here