Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Senior Tech 250+ Posts
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    255
    Rep Power
    26

    Exclamation WorkCentre 7435 027-516 code after first scan succesful

    A customer of mine has a 7435. It scans via SMB to a NAS (Synology). The peculiar thing is, the first scan goes well and ends up in the shared folder. But any subsequent scan returns a 027-516 error. Only when the WorkCentre 7435 is rebooted, scanning works again - for just one scan!

    Has anyone had a similar problem? I have replaced the SBC and memory. Software version is 75.3.1

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Re: WorkCentre 7435 027-516 code after first scan succesful

    I just started experiencing the exact same behavior from a Synology NAS but with a Sharp MX-5071. On the Sharp, the error shown is invalid authentication, check username and password. The scans worked for months before and no usernames or passwords were changed. Similar to your situation, powering the printer on/off allows a scan job to go through but authentication error returns for subsequent jobs. Finding this post makes me think the issue is with the NAS. Did you happen to find the cause of this issue?

  3. #3
    Senior Tech 250+ Posts
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    255
    Rep Power
    26

    Re: WorkCentre 7435 027-516 code after first scan succesful

    Somewhat relieved I'm not the only one with this problem, but unfortunately I was never able to solve this.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here