PDA

View Full Version : Do corona wires come w/ 200K PM kit??


Custom Search


Keystone2
07-09-2009, 09:39 PM
Just bought a 200K PM kit for our C500 & no corona wires were included. We jsut broke one & need to replace it & the other's are in need of replacing, too. Does a 200K PM kit usually include Corona wires??
If not, where can we get one fast? Thanks, Buzz

lucky13
07-09-2009, 09:50 PM
i think the 100k kit has the corona wire assembley and the 200k kit has the grids

Keystone2
07-09-2009, 10:16 PM
Thanks & guess w shoulda got the 100K kit. I'm trying to locate a set of wires to ship overnite, as we're down til we get fixed, but no luck yet.

lucky13
07-09-2009, 10:38 PM
call konica minolta in reno talk to service manager might be able to help you out

Keystone2
07-09-2009, 10:50 PM
We just found a set of the wires, but does it take a special tool to install them in the holder? Can you tell me how to install the wire?

mrwho
07-09-2009, 11:30 PM
Everytime you need to do the 200k PM, you also need the 100k kit together with the 200k kit.

Custom Search