Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Sacramento, CA
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    0

    Docucolor 240 help

    I have a new docucolor 240 that I just picked up. It has a fiery exp250 and runs copies from the glass just fine. However when the machine starts up, the startup page prints as a solid black page. Any test patterns or pages that I print from the fiery also print as solid black. I can also enter CE mode from the UI and print reports perfectly. But when I go back to the fiery to print, the prints are solid black pages. I can send files to the fiery and set the properties but anything that is printed from the fiery comes out as solid black pages. I have checked cables and restarted the fiery with no change. I did find that one of the brackets that holds the heath sync has fallen off, but the unit still works fine so I am not sure if that is the problem. Any help would be the greatly appreciated.

    Thanks,

    Rick


  2. #2
    Technician
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Banjaluka R.S. BiH
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    10

    Re: Docucolor 240 help

    Check cables from fiery to machine


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-=-=-=-=-=-


Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here