PDA

View Full Version : konica c280 transfer belt replacement


Custom Search


DOE
12-05-2015, 12:14 AM
is there a fuse that will reset transfer belt and are they the same as the c250 fuse. this is for a konica c280. i have never replaced a transfer belt, is there any videos that anyone knows about on how to remove it. i dont have a service manual for this machine. thanks

antone
12-05-2015, 02:46 AM
Remove rear right cover disconnect 2 connectors.....remove right door hinge cover 3 screws.....open right door registration unit....remove 2 screws ..unlock transfer belt

copier tech
12-05-2015, 09:54 AM
No fuse, you can simply reset it in service mode.

Go to Counter, life, choose new release, highlight fuser, open the front door & press start (it should turn blue)

edcloss
12-05-2015, 05:11 PM
I believe on the c280 you reset it in service mode. Choose counter and then new release. Open the front door. Highlight transfer belt and then hit the start button.

DOE
12-06-2015, 09:08 PM
No fuse, you can simply reset it in service mode.

Go to Counter, life, choose new release, highlight fuser, open the front door & press start (it should turn blue)
doesnt this take a special tool in order to do it this way?

copier tech
12-06-2015, 09:35 PM
No tools are needed, like I said you can simply reset the ITB & fuser counter in service mode.

DOE
12-06-2015, 11:20 PM
No tools are needed, like I said you can simply reset the ITB & fuser counter in service mode.
THANK YOU!!!!!

Custom Search