PDA

View Full Version : biz 250


Custom Search


Gab
05-17-2017, 08:42 AM
How to put a user code for copying and for printing in this machine?

mo0651
05-17-2017, 03:08 PM
user manual

Gab
05-18-2017, 12:31 AM
user manual
I don't mean how to give a user code in order to make copies but how to make machine asks a user code .

blackcat4866
05-18-2017, 12:54 AM
user manual

Again ... look in the user's guide. =^..^=

Woxner
05-18-2017, 03:34 AM
in user manual look for account trrack or authentication. if no book look in admin mode.

Gab
05-21-2017, 11:36 AM
I selected the following
1)utility, details, code12345678, Administrator Management 1 screen, and then touch [Account/
User Auth.].,Touch [User Authentication ON/OFF]., user auth setting ->on, account truck->on, sychronize ->on, enter, yes, enter

then i

1 Display the Administrator Management 1 screen, and then touch [Account/
User Auth
2 Touch [Account Track
Setting].
3 Touch the button for the
range of accounts that
includes the desired account.
4 Select an account
number
5.Display the Account Data screen, and then select an available account
number.
6. Touch [Account Name) I gave 187 for name
7. Touch [Password for pas i gave 33333333
8. touch new password
9. Retype password
10.Touch [Max. Print Limit]. i left as it was
11. enter enter etc

Whan i open machine it asks for user name i give 187 , then ask for password i givw 33333333 but it doesn't allow me to get in machines menu for copy.
What did i do wrong?

blackcat4866
05-21-2017, 03:30 PM
Sounds right to me. Are you limiting any of the functions? When you go back into Account Track Mode, is the new account you created there? Try creating another new account. =^..^=

allan
05-21-2017, 05:04 PM
Dont use synchronization.

Woxner
05-21-2017, 05:17 PM
you dont need account track and authentication both on select one or the other. just enter user name and password and leave everthing else alone unless you want restrictions

Custom Search