PDA

View Full Version : Di3010 no display


Custom Search


Glitch
04-17-2010, 07:27 PM
Can't find any reference to "no display" in the service manual. The machine fires up but no display. Nothing happens when the start button is pressed. Has anyone had experience with this problem? Power Supply? Control Panel? TIA, Glitch

deep
04-17-2010, 08:31 PM
I would reseat the connectors of the control panel. Replace the control panel/touch screen if the remedy doesn't work.

fixthecopier
04-17-2010, 10:11 PM
First try to reseat the card on the mfb. Next rewrite the card or swap with another. Last, change the MFB.

mo0651
04-19-2010, 03:40 PM
have you added anything to this copier? connector on mfb board in the back just under adf, if it's loose could cause this.

KEVIN900
04-20-2010, 02:56 AM
When I used to set up these in the shop, if you connected the hard drive incorrectly, you'd get a blank screen. If you've removed the hard drive for any reason, and re-attached the ribbon cable upside-down, or to the left, instead of the right, whatever, that's what would happen. Grasping at straws, but something to try. Hope you find it.

Custom Search