Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Senior Tech 1,000+ Posts kuby's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Texas
    Posts
    1,182
    Rep Power
    49

    TASKalfa 4002i - C7490 & C6900 errors

    Have a 4002i machine throwing C7490 and C6900 codes but only when running 8 1/2 x 14 duplex copies. Have ordered a edge fan motor 302K994360 and hopes that it fixes it. Have run U037 and do not hear the fan running.

    Anyone else ever had this issue?

  2. #2
    Senior Tech 1,000+ Posts kuby's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Texas
    Posts
    1,182
    Rep Power
    49

    Re: TASKalfa 4002i - C7490 & C6900 errors

    Found that the YC7 connection on the Feed Drive PWB was not fully plugged in and the bottom. Reseated the plug and now it works OK.

  3. #3
    Master Of The Obvious 10,000+ Posts
    TASKalfa 4002i - C7490 & C6900 errors

    blackcat4866's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Lapeer, Michigan
    Posts
    21,331
    Rep Power
    427

    Re: TASKalfa 4002i - C7490 & C6900 errors

    Congratulations on your success. Thanks for sharing your results. =^..^=
    If you'd like a serious answer to your request:
    1) demonstrate that you've read the manual
    2) demonstrate that you made some attempt to fix it.
    3) if you're going to ask about jams include the jam code.
    4) if you're going to ask about an error code include the error code.
    5) You are the person onsite. Only you can make observations.

    blackcat: Master Of The Obvious =^..^=

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here