PDA

View Full Version : bizhub 501


Custom Search


ranjitkr16
05-22-2017, 10:42 PM
in bizhub 501 if i perform copying from first tray its come only one sheet and shows replenish as the tray is filled with peper...and when i remove tray and keep it back again one sheet comes out ....i already change pick up roller unit , peper size sensor unit...but the same result....waiting for replys....thanq

Synthohol
05-22-2017, 10:59 PM
sounds like the black paper set actuator is broken. check your feed assy carefully. compare to working tray.

Woxner
05-23-2017, 12:47 AM
replace the tray lock. its not holding the tray in. make sure the tray is not cracked in the lock area. common on these

ranjitkr16
05-24-2017, 10:21 PM
replace the tray lock. its not holding the tray in. make sure the tray is not cracked in the lock area. common on these


yes bro it was problem with the lock...just changed and problem solved....thanq so much

waqasmailbag
06-12-2017, 12:58 PM
[QUOTE=ranjitkr16;564425]yes bro it was problem with the lock...just changed and problem solved....thanq so much[/QUOTE

Sir I also have 501 it gives more error codes then it prints copies latest one is TCR Adjustment problem when we perform TCR it gives Error 6 any idea how to solve this?
One more is this machine any good in terms of image quality and reliability?

ranjitkr16
06-12-2017, 10:47 PM
[QUOTE=ranjitkr16;564425]yes bro it was problem with the lock...just changed and problem solved....thanq so much[/QUOTESir I also have 501 it gives more error codes then it prints copies latest one is TCR Adjustment problem when we perform TCR it gives Error 6 any idea how to solve this? One more is this machine any good in terms of image quality and reliability?Please change developer

Custom Search