PDA

View Full Version : konica bizhub 350


Custom Search


mrgene
03-02-2010, 12:02 AM
this is what i get when I work on non ricoh machines.

I installed a new drum and develober ran f8 but am still getting a c 2557 ?

any advice would like to recoup the price of the drum and developer at least lol

KEVIN900
03-02-2010, 03:28 AM
Did you try, with the machine powered up, closing the left door with the image unit out of the machine, and the display reads " Install drum cartridge" or something to that effect. Then resetting the drum & developer counters. Then install the I.U. and quickly running F8 ? Give that a whirl. These copiers are very routine sensitive.

rocky246
03-02-2010, 04:28 AM
Just wondering. Did you reset the drum and developer counters?

mrgene
03-02-2010, 01:08 PM
do not really know how to reset the counters

copytechman
03-02-2010, 01:16 PM
In service mode > Counters > Special parts > IC counter, reset to 0... or no end of troubles. Dev counter increments automatically with F8 function. (IIRC)
Regards!
A.

mrgene
03-02-2010, 10:00 PM
thanks guys did what kevin said and it worked if you ever need ricoh help give me a shout
again thanks

Custom Search