Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Trusted Tech 50+ Posts gordie's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    75
    Rep Power
    27

    T1300 error 8-11

    Hi. Have a T1300 error code 79.04 customer tried to load latest firmware but would not except it.
    By the time a got there the error code is 8.11 checked the lights on the formater and the light indicate a a hard disk fault.
    Can I use an ordinary 160Gb hard drive? If I can how do you load the firmware onto the new hard drive?
    As I have never changed a hard drive before I hope someone can help.
    Regards Gordie

  2. #2
    Master Of The Obvious 10,000+ Posts
    T1300 error 8-11

    blackcat4866's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Lapeer, Michigan
    Posts
    19,476
    Rep Power
    370

    Re: T1300 error 8-11

    I may be wrong about this ... but I believe that there is no firmware on the HDD, it just needs formatting. You may lose networking data.

    I'll be watching the responses. =^..^=
    If you'd like a serious answer to your request:
    1) demonstrate that you've read the manual
    2) demonstrate that you made some attempt to fix it.
    3) if you're going to ask about jams include the jam code.
    4) if you're going to ask about an error code include the error code.
    5) You are the person onsite. Only you can make observations.

    blackcat: Master Of The Obvious =^..^=

  3. #3
    Field Supervisor 500+ Posts
    T1300 error 8-11

    Kiran Otter's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    795
    Rep Power
    43

    Re: T1300 error 8-11

    As far as I know the drive is pre-formatted with some initial firmware, which is then updated using a USB stick with the latest firmware on it. I do not believe you can put a blank drive in there but, I've also never tried to do so. Can't hurt to try.

    Kiran

  4. #4
    Trusted Tech 50+ Posts gordie's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    75
    Rep Power
    27

    Re: T1300 error 8-11

    Thanks for replies, Kiran is right i am lead to believe their is some unix programming on the hard drive. I installed a unix hard drive. The printer booted up to about 20% then asked for usb stick with firmware. printer now working.
    Thanks Gordie

  5. #5
    Master Of The Obvious 10,000+ Posts
    T1300 error 8-11

    blackcat4866's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Lapeer, Michigan
    Posts
    19,476
    Rep Power
    370

    Re: T1300 error 8-11

    Good to know. Thanks! =^..^=
    If you'd like a serious answer to your request:
    1) demonstrate that you've read the manual
    2) demonstrate that you made some attempt to fix it.
    3) if you're going to ask about jams include the jam code.
    4) if you're going to ask about an error code include the error code.
    5) You are the person onsite. Only you can make observations.

    blackcat: Master Of The Obvious =^..^=

  6. #6
    Field Supervisor 500+ Posts
    T1300 error 8-11

    Kiran Otter's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    795
    Rep Power
    43

    Re: T1300 error 8-11

    A 'unix' hard drive? Do you mean one formatted ext4 or something?

    I'm glad (and surprised) it worked.

    Kiran

  7. #7
    Trusted Tech 50+ Posts gordie's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    75
    Rep Power
    27

    Re: T1300 error 8-11

    Hi as far as i am lead to beleive it had a unix program on the hard drive.
    Gordie

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here