Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: 283

  1. #1
    Technician
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    35
    Rep Power
    19

    283

    1.jpg
    I replaced the drum
    I cleaned the corona
    Changed
    ds roll kit

  2. #2
    Technician
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Wroclaw
    Posts
    39
    Rep Power
    24

    Re: 283

    You might have a problem with magnetic roller in developer section.

  3. #3
    Certified Konica Expert 2,500+ Posts
    283

    Synthohol's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    North Jersey
    Posts
    4,988
    Rep Power
    217

    Re: 283

    drum and developer must be replaced together on the 3 series.
    if not it creates a whole range of CQ issues.

  4. #4
    Master Of The Obvious 10,000+ Posts
    283

    blackcat4866's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Lapeer, Michigan
    Posts
    22,471
    Rep Power
    463

    Re: 283

    I'll have to agree with the previous gentlemen. Those look like developer copies to me. Are they gritty? =^..^=
    If you'd like a serious answer to your request:
    1) demonstrate that you've read the manual
    2) demonstrate that you made some attempt to fix it.
    3) if you're going to ask about jams include the jam code.
    4) if you're going to ask about an error code include the error code.
    5) You are the person onsite. Only you can make observations.

    blackcat: Master Of The Obvious =^..^=

  5. #5
    RTFM!! 5,000+ Posts allan's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Centurion
    Posts
    5,397
    Rep Power
    152

    Re: 283

    Do you have a hole in the inner dev seal?
    Looks like arcing to me.
    I am confused about the feed direction.

    If it is in the feed direction its the mag roller. Wipe off the developer, if it is shiny that is your problem replace the dev tank.
    Whatever

  6. #6
    Technician
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    35
    Rep Power
    19

    Re: 283

    ty
    i will check the tank developer
    and l"ll tell





  7. #7
    Field Supervisor 500+ Posts Woxner's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Felixstowe England
    Posts
    783
    Rep Power
    41

    Re: 283

    you must aslo reset the counter when replacing parts. after doing dev you must also run the tcr adjuustment

  8. #8
    Technician
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    35
    Rep Power
    19

    Re: 283

    I replaced the tank developer it works great
    and I reset the counter
    ty

  9. #9
    Master Of The Obvious 10,000+ Posts
    283

    blackcat4866's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Lapeer, Michigan
    Posts
    22,471
    Rep Power
    463

    Re: 283

    Congratulations on your success. =^..^=
    If you'd like a serious answer to your request:
    1) demonstrate that you've read the manual
    2) demonstrate that you made some attempt to fix it.
    3) if you're going to ask about jams include the jam code.
    4) if you're going to ask about an error code include the error code.
    5) You are the person onsite. Only you can make observations.

    blackcat: Master Of The Obvious =^..^=

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here