Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Senior Tech 250+ Posts
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    284
    Rep Power
    24

    C-3350i, not recognizing TRAY 2...

    Checked all the usual stuff, including the connector at rear bottom, unplugged and replugged. This machine has been glitchy from the beginning and I'm hoping I didn't sell a complete lemon. F/W is at -45. Will check into that next. Never was able to set the copy screen to default BLACK from Color...
    OC

  2. #2
    Technician Leyahné's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Jhb
    Posts
    40
    Rep Power
    9

    Re: C-3350i, not recognizing TRAY 2...

    Sensor or actuator is broken in the tray.

    Sent from my SM-N960F using Tapatalk

  3. #3
    Field Supervisor 500+ Posts
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Flat Rock Michigan
    Posts
    782
    Rep Power
    33

    Re: C-3350i, not recognizing TRAY 2...

    Quote Originally Posted by Oystercopy View Post
    Checked all the usual stuff, including the connector at rear bottom, unplugged and replugged. This machine has been glitchy from the beginning and I'm hoping I didn't sell a complete lemon. F/W is at -45. Will check into that next. Never was able to set the copy screen to default BLACK from Color...
    OC
    fw45 is very glitchy and probably your issue do not use 4a ever either. get latest and update without the added tray.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here