Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21
  1. #11
    Just a tech 250+ Posts keithxxiii's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    462
    Rep Power
    27

    Re: Error E86: No Valid Data

    Quote Originally Posted by TonerMunkeh View Post
    Can you not just update it on the machine using the application site or SP mode? That way you can see it's not getting tampered with.
    Printer VLAN does not have internet connectivity. Only the @remote URLs are the ones permitted.
    Aye! Cut the crap

  2. #12
    Service Manager 1,000+ Posts
    Error E86: No Valid Data


    Join Date
    Nov 2007
    Location
    New Jersey
    Posts
    1,656
    Rep Power
    86

    Re: Error E86: No Valid Data

    Your SD card is too big. 1gb max. Either get a 1gb card of partition the 2gb to 1gb.

  3. #13
    Service Manager 5,000+ Posts
    Error E86: No Valid Data

    copier tech's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    London
    Posts
    7,487
    Rep Power
    180

    Re: Error E86: No Valid Data

    Quote Originally Posted by anothertech View Post
    Your SD card is too big. 1gb max. Either get a 1gb card of partition the 2gb to 1gb.

    Wrong, the METIS will accept max 4GB SD card.
    Let us eat, drink, and be merry, because tomorrow we may die!

    For all your firmware & service manual needs please visit us at:

    www.copierfirmware.co.uk - www.printerfirmware.co.uk




  4. #14
    Retired 10,000+ Posts
    Error E86: No Valid Data

    slimslob's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Bakersfield, CA
    Posts
    34,011
    Rep Power
    984

    Re: Error E86: No Valid Data

    Quote Originally Posted by copier tech View Post

    Wrong, the METIS will accept max 4GB SD card.
    But not all 4GB cards are the same.

  5. #15
    Service Manager 1,000+ Posts
    Error E86: No Valid Data


    Join Date
    Nov 2007
    Location
    New Jersey
    Posts
    1,656
    Rep Power
    86

    Re: Error E86: No Valid Data

    Quote Originally Posted by copier tech View Post

    Wrong, the METIS will accept max 4GB SD card.
    I can only say, when my 2gb card wouldn't work, I partitioned it to 1gb, then it worked.

  6. #16
    Just a tech 250+ Posts keithxxiii's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    462
    Rep Power
    27

    Re: Error E86: No Valid Data

    Hey guys,

    Forgot to update you. the software messes up with the sp modes and firmware.
    need to disable skip lr check from sp mode then proceed with the firmware update.

    works like charm
    Aye! Cut the crap

  7. #17
    Service Manager 1,000+ Posts
    Error E86: No Valid Data


    Join Date
    Nov 2007
    Location
    New Jersey
    Posts
    1,656
    Rep Power
    86

    Re: Error E86: No Valid Data

    Quote Originally Posted by keithxxiii View Post
    Hey guys,

    Forgot to update you. the software messes up with the sp modes and firmware.
    need to disable skip lr check from sp mode then proceed with the firmware update.

    works like charm
    Can you be more specific? What is lr and what sp is it?

  8. #18
    Just a tech 250+ Posts keithxxiii's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    462
    Rep Power
    27

    Re: Error E86: No Valid Data

    Quote Originally Posted by anothertech View Post
    Can you be more specific? What is lr and what sp is it?
    Can't define what is LR, but it is under 5886
    Aye! Cut the crap

  9. #19
    Field Supervisor 500+ Posts
    Error E86: No Valid Data

    dalewb74's Avatar
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    831
    Rep Power
    29

    Re: Error E86: No Valid Data

    i use a 4gb sd card for firmware updates, no partitions. i know you said you have tried different size sd cards. but have you tried a different brand? and what file type are you formatting the card with?

  10. #20
    Just a tech 250+ Posts keithxxiii's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    462
    Rep Power
    27

    Re: Error E86: No Valid Data

    Different sizes, different brands. I had to use the sdcard formatter tool as well, different usb drives, none of these worked.
    But when skip LR check was enabled, and package_01 loaded, it worked.
    Even asked my colleague on site to do the same and it worked.
    Aye! Cut the crap

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here